Huisartsenpraktijk Obbink en Meinders

MijnGezondheid.net

Als patiënt van onze praktijk kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Een extra service van ons aan u.

Met het patiënten portaal MijnGezondheid.net bieden wij u de volgende mogelijkheden:

  • een deel van uw medisch dossier inzien
  • uw actuele medicatie-overzicht raadplegen
  • laboratoriumuitslagen inzien 
  • herhaalmedicatie aanvragen
  • een geneesmiddelenpaspoort printen
  • betrouwbare informatie raadplegen over de medicatie en aandoeningen op het scherm
  • zelf notities maken die niet zichtbaar zijn voor de zorgverlener

Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Wat is een patiënten portaal?

Een patiënten portaal is een beveiligde website waar digitale diensten worden aangeboden door uw huisarts. Dit portaal is gekoppeld aan het huisartsinformatiesysteem waar uw huisarts mee werkt.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Patiënten van 16 jaar en ouder die bij onze praktijk staan ingeschreven, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net en kunnen gebruik maken van deze service.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net

De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met de huisartsenpraktijk.

Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net krijgt uw huisarts hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 7 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis. Daarna kunt u inloggen met behulp van uw DigiD. De eerste keer dat u inlogt dient u akkoord te geven voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met de huisartsenpraktijk.

Uw privacy staat voorop! MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om er voor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst en gemeenten). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Meer informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl

U kunt zich hier aanmelden voor MijnGezondheid.net.

Contact?

Een geaccrediteerde huisartsenpraktijk heeft graag zicht op de klachten en ideeën van patiënten. Deze worden gebruikt om de praktijk te kunnen verbeteren. De medewerkers horen dus graag welke ideeën u heeft. Al uw opmerkingen zijn welkom. Of het nu gaat om de manier van werken, de vakbekwaamheid of iets totaal anders. De doktersassistente neemt uw opmerkingen graag in ontvangst.